Bodybuilding workout routine

Monday, July 26, 2010

multiple questiions..

27 Jul 10, 12:47 AM
hakim: zizan..bole bg tips x..pe ptut kite makan dr pagi smpai mlm..mksud aku, ko mkn pe je ari2 nk jge bdn? ape yg ptut dimkn n ape yg xley mkn?

zizan: cara makan bergantung pada target.nak kurus ke nak besarkan badan atau nak maintain je.
1-kalau nak besar...makan jelah pape...
2-kalau nak kurus-kurangkan nasik dan bende berminyak..bykkan buah..sayur..
3-kalau nak maintain pun..kurangkan makanan berminyak
4-kalau tgh cutting..jgn amik makanan berminyak..

kalau bleh amik suppelemnt tambahan lain untuk badan cth vit c..b komplek...dll..


26 Jul 10, 09:13 AM
ramli: en zizan,klu ble letak skali description utk produk jualan kt atas.senang org yg berminat cm saya tau pe yg ptt dicuba.tq

zizan:kena tahu target dulu...nak apa?kurus?besar?ada jugak sy tulis tu...untuk besarkan badan....diet...dll..


25 Jul 10, 10:25 PM
orbit_nakal: salam bro sy nak ambik seriusmass org kate leh buncit betul ke?tgk kwn pun buncit gak hehehe ade care makan ke

zizan:kalau makan je...exercise perut tak buat..memang boleh buncit....ramai org tumpu latihan pada bisep..tricep dan chest...perut malas....sbb tu buncit...


19 Jul 10, 04:39 PM
lutfi: salam..kepada senior bina badan.sy budak br nk blaja main besi ni, nk tnya, supplement seperti susu n kapsul tu yang halal brand apa ye??

zizan:yg biasa org amik ni halal..kalau nak tgk sijil halal...try tanya kat GNC....atau kedai2 besar...dorg ada simpan sijil halal...