Bodybuilding workout routine

Sunday, December 19, 2010

kurus atau gemuk

Kalau kurus nak besar (tambah berat n muscle)=amik muscle juice @ muscle juice revolution (krg manis) @ serious mass @ super mass

Semua mass ini sama je fungsi die.boleh try mana2.semua pun kita dapat feedback yg bagus dari pembeli.cuma kesesuaian pada org kadang2 berlainan.macammana nak tahu sesuai tak dengan anda?kami tak tahu sebab anda kena cuba dulu.

Kalau gemuk (besar) nak badan yg fit dan berotot=amik whey @ whey dymatize @ nitrotech
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Thursday, December 16, 2010

mempercepatkan penambahan saiz badan

Kalau nak bagi badan lebih mudah naik dan besar,masa korang makan mass gainer,tambahkan sedikit creatine (strenght)...creatine tak payah amik banyak,dalam satu shaker cuma tambah 5gram (satu sudu tea).

Jadi sesiapa yang beli mass gainer ngan kami samada serious mass,super mass,muscle juice...kami bagi diskaun untuk creatine..rm50 shj untuk 1 botol.

update:

creatine rm50 sudah pun abis....kami akan update kemudian produk2 creatine yang still available...tq

Friday, December 10, 2010

stok serious mass dah sampai

Sapa2 yang nak serious mass,bleh order sekarang...stok2 yg lain seperti lipo 6 juga ada...untuk order,sila sms azizan 0139075372.harga serious mass adalah seperti diatas,rm230 tmasuk pos (semenanjung shj)...kami guna pos express samada skynet @ kangaroo @ surereach...
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone