Bodybuilding workout routine

Friday, March 5, 2010

Skinny Want To Be Fit

Skinny Want To Be Fit said...

Saya underweight giler.. Tinggi 174cm berat 50kgs.. Nak tambah berat badan sgt sgt sgt... Tp tiap kali makan supplement tak penah jadi.. Adakah serious mass ni dpt bantu?

Lagi satu kalau minum weight gainer (yg pernah saya consume) sumer nyer akan mengakibatkan ketidak selesaan perut.. Kekadang u cirit birit.. Ras acam rugi jer minum..

Adakah Serious Mass ni dapt bantu? Lagi satu Serious mass ni brand GNC kan? Boleh beli di Outlet tak?

zizan said:

banyak jenis mass ganiner ada....mostly bagus la....dan kebagusan setiap produk tidak sama kepada org2 yg berbeza...

cirit birit biasanya sebab terlebih....kalau mula2 amik..better kurangkan dos...jgn ikut sukatan pada botol sgt....tp lepas berat badan naik.....boleh la ikut dos die.....

bile amik mass gainer.....workout kena la kuat jugak.....makan saja...workout kurang....xde makna..abiskan duit je lah...

serious mass....xde kat GNC rasanya.....tp boleh dpt kat GYM2.....mana2 gym la....kami pun ada jual...tp skang xde stok....

seroius mass antara yg bagus la...tp ada brand lain2 yg bagus jugak...ada realgain...muscle juice....dll

1 comment:

  1. hai, sy ni x ar bsar n kcik sngt.... juz xde muscle je... so, ap produk yg leh bagi badan sy ad muscle ek?

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda...