Bodybuilding workout routine

Monday, January 18, 2010

Supplement untuk besar-serious mass


fungsi: untuk besar bg yang kurus sangat..
harga:RM240-termasuk harga penghantaran ke seluruh destinasi di semenanjung...
berat:12lb

37 comments:

  1. Skinny Want To Be FitMarch 5, 2010 at 7:31 AM

    Saya underweight giler.. Tinggi 174cm berat 50kgs.. Nak tambah berat badan sgt sgt sgt... Tp tiap kali makan supplement tak penah jadi.. Adakah serious mass ni dpt bantu?

    Lagi satu kalau minum weight gainer (yg pernah saya consume) sumer nyer akan mengakibatkan ketidak selesaan perut.. Kekadang u cirit birit.. Ras acam rugi jer minum..

    Adakah Serious Mass ni dapt bantu? Lagi satu Serious mass ni brand GNC kan? Boleh beli di Outlet tak?

    ReplyDelete
  2. maner nak dptkan serious mass nie..??

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Rm200 blm msuk k0s penghantaran rm10. Kaza 0193959632

      Delete
  4. Bro...
    u kalo nak besa bdn u kne workout skali...
    dlm smggu 3-5 kali gym...
    bru ade hasil...

    ReplyDelete
  5. saya ni badan jenis ectomorph..tinggi 183cm tapi berat cuma 64kg sahaja...sya kuat makan tapi badan masih kecil dan kurus...saya ke gym 2-3x seminggu..saya memang aktif..apa supplement yang patut saya ambil?? serious mass atau pro complex gainer atau 100% gold standard whey?? apa perbezaan tu??

    ReplyDelete
  6. whey untuk muscle sahaja...susah untuk besar...tp once die besar...dengan cantik...tp sgt lambat....lebih sesuai untuk buat cutting...

    untuk awk..kena amik mass...serious mass ok...

    ReplyDelete
  7. so macam mana cara pengambilan untuk serious mass?? dan apakah kegunaan optimum nutrition pro complex??

    ReplyDelete
  8. nak tau macam mane nak dapat SERIOUS MASS 5.5KG? harga termasuk pos sekali berapa?

    ReplyDelete
  9. GNC weightgainer 2200 gold confirm naek. ikut direction pengambilan.

    ReplyDelete
  10. sy dah ambik smua tu tp x naik apa pun....

    ReplyDelete
  11. kalau xnaik...ada prob tu...samada makan tak ikut arahan atau workout tak betul...

    ReplyDelete
  12. try amik muscle juice...ok gak..mmg ade beza..kene together ngn workout tp kene konsisten..

    ReplyDelete
  13. Sekarang sy tgh amik serious mass n workout kat gym 3x smiggu n alhamdulilah berat badan naik dlm 3kg dlm masa 1 bln.. cuma nak tnya kalu sy amik SUPER AMINO 4800 blh membantu x? kalu ok nak order ni...

    ReplyDelete
  14. SERIOUS MASS nie de whey x,HALAL x...

    ReplyDelete
  15. Serious mass product dari mana? Adakah ianya halal?

    ReplyDelete
  16. supplement tu mmg penting...tapi lagi penting kalu korang jaga pemakanan harian tu...kalu tak naik jugak badan tu..g jumpe doc pakar...betul tak Jije..

    ReplyDelete
  17. saya baru ambil serious mass....sebelum ni sy mkn wightgain gold2200 from GNC..almost 3 month tp x jlan pon...blh guide saya x cr pmakanan yg betol...n how to build up my body

    ReplyDelete
  18. Makan kena exercise....baru badan naik...rehat penting....sbb muscle nak recover..

    ReplyDelete
  19. bro..ak yer tggi 173.brt 53..ak rase kurus sgt..hope boleh tolong guide ak amek protein mane yg sesuai ngan ak..1more thing..boleh x berat naik juz minum protein without workout sbb busy keje..??xd masa nak gie gym..t..hope boleh tolong guide ak amek protein mane yg sesuai ngan ak..1more thing..boleh x berat naik juz minum protein without workout sbb busy keje..??xd masa nak gie gym..

    ReplyDelete
  20. bro..ak yer tggi 173.brt 53..ak rase kurus sgt..hope boleh tolong guide ak amek protein mane yg sesuai ngan ak..1more thing..boleh x berat naik juz minum protein without workout sbb busy keje..??xd masa nak gie gym..pliz help me

    ReplyDelete
  21. harga x leh kurang lagi ker...gnc ada x???

    ReplyDelete
  22. salam..sy wan...nk tye....serious mass ni ade bpe kg..ade xselain 5kg..yg kcik ckit ke..?

    ReplyDelete
  23. maaf...nk tya....cnner nk dpt serious mass...
    ade yg bpe kg..?
    bpe hrge dyer ek..?

    ReplyDelete
  24. klu nak besor bdn...nak kena pg workout dan kena mkn byk2...pastu rehat cukup2...dlm masa 3 bln u akan nmpak hasil....

    ReplyDelete
  25. salam,..bleh x berat 80kg ambik serious mass?bdn jer berat 80kg tpi muscle xde..

    ReplyDelete
  26. Salam..sye len plak masalahnye..berat 53kg, tinggi 72cm underweight...muscle da ade shape (coz slalu men dumbell n push-up) tp kurus sangat..hoho..harap bleh rekemen mne2 produk diatas..berminat nie..=) _zhaf_

    ReplyDelete
  27. mcm mana nak sediakn minuman weight gainer ini.

    ReplyDelete
  28. hi... sy x besar n x kurus sngt.... berat 63kg n tnggi 171cm..... then, sy juz nak dapatkan muscle utk badan sy.... so... produk mane yang sesuai ngn sy ye? :-D

    ReplyDelete
  29. salam.sy dah beli seroius mass.sy cuma nk tahu cara pemakanan dia je.bleh tolong terangkan tak?

    ReplyDelete
  30. ada x yg jual serious mass near kl ! serious buyer! sms 012 2703302 harga aroumd rm240

    ReplyDelete
  31. sye bru ctat join gym n ad amik series mass bpe lme sye le dpt kn hasil saiz yg asye nak n kna maintain trus ke amik series mass

    ReplyDelete
  32. apesal mahal sgt.? lu biar betol berniaga.

    ReplyDelete
  33. kalo sy brat 68 tggi 168 nk pkai supplement apew?

    ReplyDelete
  34. boleh COD? - rizal

    ReplyDelete
  35. ape beza serious mass, super mass gainer and muscle juice?

    ReplyDelete
  36. berat saya skrang 60 tinggi 161..sy senang gler naik berat tapi lemak jer byk hehe..klu sy nak build muscle yg mane patut ambik ye?

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda...