Bodybuilding workout routine

Saturday, May 8, 2010

jawapan untuk azizan cayalah

Azizan Cayalah!: encik azizan! saya nk tanye sket..kalu orang tu nk bine badan..tmpa mnggunakan steroid..brape lame? paling cepat brape? ape tips untuk dapat bine badan lam secepat mungkin? steroid brape harge?

saya pun bina badan tanpa menggunakan steroid....
cepat atau lambat tu terlalu subjektif...
yg sy bleh bgtau...dlm masa sebulan...kita dah bleh tgk perubahan...
bergantung juga kepada bentuk badan kita sebelum tu...
kalau badan dah ok....lg cepat nampak perubahan...
kalau kurus....dah boleh nampak berisi sket....
kalau nak nampak cantik....paling cepat rasanya dlm 3 bulan la....cantik pun bukannya cantik mcm sazali samad la kan,....

3 comments:

  1. salam....

    semangat kena kuat....
    kerana ia makan masa sikit....
    bukan senang nak bina badan....

    semoga berjaya bro...

    ReplyDelete
  2. Salam.. Nak tanya skit, klu weight 60 kg and height 182 cm, produk apa yg saya harus ambil tuk dptkan bentuk badan yg sederhana besar tetapi berotot..

    ReplyDelete
  3. KALAU NAK BADAN SSEDERHANA,..BLEH AMIK TRUE MASS ATAU NITROTECH,...WHEY PUN BOLEH...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda...