Bodybuilding workout routine

Wednesday, May 12, 2010

jawapan untuk saya yang giler

saya yang gile: patut ke saye makan supplement sampai gemuk baru exercise?saye takot je cm citer saye yang bawah tu..
12 May 10, 05:01 PM
saya yang gile: En azizan..saye nak bine badan tpi saye terlalu terpikir kalu saye makan supplement pastu exercise,badan saya akan jadi kurus dan tiada perubahan..makan exercise,makan exercise.btol ke?

zizan:makan supplement saja xleh besar..kena main gym sekali..kat mana2 botol supplement pun akan bgtau...supplememnt tu biasanya di amik sebelum dan selepas workout....
bersenam menjadikan badan anda stabil...kalau gemuk...ada cara workoutnya untuk kurus....kalau kurus ada caranya untuk workout untuk bina otot....

4 comments:

  1. tp.ade mmbr ak dia amek suplmnt,mkn n go 2 gym,xde prubahan pon..otot naik,mmg naik..tp bdn xde isi..nk bkak bju bwu nmpk ketul2 dye..

    ReplyDelete
  2. die amik supplement apa?
    ada 2 jenis untuk besarkan badan...
    kalau muscle juice dan serious mass...die bina otot dan besarkan badan sekali dan tambah lemak2 sket la bg yg kurus sgt...

    ada yg lean muscle...die bina otot tanpa lemak....jd kalau kurus sgt...kena tambah lemak sket la dlm badan....mungkin jugak workout tak cukup...

    ReplyDelete
  3. Sy remja berusia awl 20-an n tggi 171cm, bert 55kg,mslh sy sekrg bert sy nie x sesuai dgn tggi sy nie,badn sy pula trlalu kurus shgga sy prnh d prli olh rakn2 sebaya y len ,sy jga kurg brkyakinn brhdpn dgn khalayak ramai,puas sy usha cmne nk naikkn bert bdn sy nie....mkn byk2 pun x mnjdi,rkn sy kte mgkn metobalisme sy tggi kot,x dpt serp zat apa y sy mkn,jd sy ingn dptkn nsht bro cmne nk tmbhkn bert sy nie y trllu kurus,ad x supplement d psrn y sesuai tuk sy ambil,sy prnh cuba produk dr 21st cntry "MUscle Builder" tuk tmbh brt tp x mnjdi,adkh sy salh ambil supplement? klu bg2 ad poroduk len x y paling sesuai tuk sy,n bgaimana lthn yg boleh sy buat tuk atsi mslh sy nie...?tolgla Bro

    ReplyDelete
  4. kalau kurus sgt,,amik muscle juice atau serious mass la....

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda...