Bodybuilding workout routine

Tuesday, August 17, 2010

Supplement 2u

Berikut adalah senarai supplement yang available untuk diorder dan dipos bila-bila masa sahaja:-

1) Muscle juice (perisa coklat)-untuk besarkan badan/tambah berat=RM210
2)True Mass -untuk besarkan badan jugak=RM220
3)Nitrotech-build muscle=RM240
4)Whey Dymatize=RM200
5)Lipo 6-fat burner=RM140
6)Cytogainer-besarkan badan=RM200
7)Animal Pak-multivitamin=RM150
8)Animal Cut-untuk cutting/bakar lemak=RM170
9)Super Pump=RM180
10)Jack 3d-creatine=RM150
11) Super Amino=RM140

Semua harga yang dipaparkan adalah termasuk pos...sebarang pertanyaan/order boleh terus diajukan kepada Azizan 0139075372.

20 comments:

  1. salam...bro ingin btanya....nitrotech sesuai x untuk org yg baru nk start main....????
    sy ingin tahu mengenai pil..sebab sy ada membeli pil bintang bwarna pink...
    ada kawan sy ckp pil kalau nk mkn perlu pil lain jg...?betol ke???
    super amino ito pil bwrna biru ye????

    ReplyDelete
  2. super amino=biru ni suppelemnet
    pil pink tu steroid...
    kalau amik steroid memang kena amik supplement lain lagi spt protein/multivitamin untuk cover efek steroid pd badan...

    ReplyDelete
  3. ok kalau sy mkn pil amino dgn pil warna pink tu okey ke???ke kena mkn pil yg lain jg????

    ReplyDelete
  4. boleh je..tp lagi byk lg bagus
    cuma nak bgtau..pink star tu tak bagus sgt...tu steroid murahan yang masuk melalui golok thailand....kurang kualiti...

    ReplyDelete
  5. owh yeke...sy pun org suruh try mkn...
    badan sy nie sbijik badan abg masa dlu...
    cuma tinggi 177 berat 62...
    kalau boleh sy nk nasihat dari abg...
    kalau abg tak kisah....
    kalau boleh mmg nk amik ubt dr abg sebab murah dr area KL nie....
    boleh abg syor kn amik pil apa???
    susu apa?bajet sy 700ratus...
    ikut kemampuan gaji sy hehehehehe

    ReplyDelete
  6. kalau ada duit..beli la weider mass 2000....ada cawangan kat sunway piramid....tu la produk pertama saya makan...

    tp kalau amik muscle juice ke,serious mass ke...ok jugak...beginner xelok amik steroid...

    ReplyDelete
  7. muscle juice botol hitam dgn putih apa beza???
    kalau sy mkn pil super amino..selain tu pil apa kane mkn lg???

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. okey creatine yg abg jual tu ye...
    okey so kalau sy nk tempah kat abg cane ye???

    ReplyDelete
  10. nk tanye Serious mass ada stok tak????kalau ada sy bank in scepat mungkin....

    ReplyDelete
  11. besok sy akan bank in..untuk membeli serious mass..pape hal sy kan msg no abg utk bgthu ye...

    ReplyDelete
  12. A.kum...nak tnye nie..camne nak order nie......?????

    ReplyDelete
  13. nk ty,serious mass dgn muscle juice mne ok?..

    ReplyDelete
  14. Thanks for the article. Keep posting.

    ReplyDelete
  15. Here, You might want to see this for your future reference http://tinyurl.com/muslebuildingtips It provide natural ways to fast muscle building. Take care.

    ReplyDelete
  16. which products hve the halal certificate?

    ReplyDelete
  17. brg mahal la bro.. x kompetitif la harge

    ReplyDelete
  18. I have been told that the good thing about Whey Dymatize is the fact that the whey protein is hydrolyzed, so easier to metabolize - gets into your body faster :) ... I like fast metabolization post-workout.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda...