Bodybuilding workout routine

Monday, May 17, 2010

jawapan untuk menenangkan minda

menenangkan minda: ade ubat yang tulis..rapid weight gainer..itu bukan supplement bodybuilder kan?? leh la makan tampe workout kalu nak gemuk kan?

rapid weight gainer?tak penah dgr..jual kat mana?farmasi ke?
biasanya produk yang ada kat farmasi skang....bodybuilder tak pakai....sbb ramai yang kata tak menjadi....

Sunday, May 16, 2010

jawapan untuk menjawab soalan bini saya...apa punye nama da...

menjawab soalan bini saye: kalu saye nak gemuk..tanak muscle..leh tak saye makan supplement tampe exercise?


sy kurang pasti....sbbnya...supplement tinggi ngan protein....kalau tak exercise..makna nya badan tak berapa guna....takut ia akan membebankan buah pinggang...kang tak pasal2 dapat penyakit lain....nak cuba xde masalah.....takpun makan nasik jelah kalau nak besar....

kalau main gym pun...dan makan suppelement...ingat dalam masa sebulan badan jadi mcm sazali samat ke??die akan jadi besar dulu....xde cutting lagi....nak cutting ada supplement lain plak....

ada supplement nak bg besar je....tp kena workout la..bukan makan je...

Wednesday, May 12, 2010

jawapan untuk saya yang giler

saya yang gile: patut ke saye makan supplement sampai gemuk baru exercise?saye takot je cm citer saye yang bawah tu..
12 May 10, 05:01 PM
saya yang gile: En azizan..saye nak bine badan tpi saye terlalu terpikir kalu saye makan supplement pastu exercise,badan saya akan jadi kurus dan tiada perubahan..makan exercise,makan exercise.btol ke?

zizan:makan supplement saja xleh besar..kena main gym sekali..kat mana2 botol supplement pun akan bgtau...supplememnt tu biasanya di amik sebelum dan selepas workout....
bersenam menjadikan badan anda stabil...kalau gemuk...ada cara workoutnya untuk kurus....kalau kurus ada caranya untuk workout untuk bina otot....

Tuesday, May 11, 2010

jawapan untuk hai

Hai: zizan..ni mau tanya nih..rase2 pnah dengar tk orang pakai nutralife nye product bodybuilder?? berkesan ak?

zizan: xpenah dgr....boleh try....xde masalah kot....

Monday, May 10, 2010

jawapan untuk anon

Anonymous said...

bro or sis....saya dgr leh turunkan berat dengan mengambil protien n fat burner
nak tanya.....protien n fat burner
apa yg sesuai utk turunkan berat badan ya.....
weight:138kg
height:172cm

fat burner leh amik lipo 6
protein apa2 pun boleh
tp pastikan untuk lean muscle
dymatize ke...ON ke...
kami ada promosi untuk 2 produk ni
lipo 6 rm136
protein dymatize 5lb rm200

harga termasuk pos...
sebarang tempahan leh sms azizan 0139075372

Saturday, May 8, 2010

jawapan untuk azizan cayalah

Azizan Cayalah!: encik azizan! saya nk tanye sket..kalu orang tu nk bine badan..tmpa mnggunakan steroid..brape lame? paling cepat brape? ape tips untuk dapat bine badan lam secepat mungkin? steroid brape harge?

saya pun bina badan tanpa menggunakan steroid....
cepat atau lambat tu terlalu subjektif...
yg sy bleh bgtau...dlm masa sebulan...kita dah bleh tgk perubahan...
bergantung juga kepada bentuk badan kita sebelum tu...
kalau badan dah ok....lg cepat nampak perubahan...
kalau kurus....dah boleh nampak berisi sket....
kalau nak nampak cantik....paling cepat rasanya dlm 3 bulan la....cantik pun bukannya cantik mcm sazali samad la kan,....

Monday, May 3, 2010

Jawapan untuk Dean

Dean: Bro nak tanye ah..supplement sumer nih ade side effect tak kalu bgi remaja 14 tahun?? 21st century punye rapid muscle gainer tu bekesan ak?? saya dah start makan bende tu..tk tHu jadi ke tak..

supplement ialah makanan tambahan...dlm makanan harian kita pun ada protein ..creatine dan lain2..cuma concemtration die kurang...supplement dlm concentration yg lebih tinggi...tu je...

better kalau nak bina otot badan...amik supplement yg khas untuk bodybuilder....kerana ia diakui berkesan oleh org2 yg dah amik...21st century pun ok...apa2 pun ok..janji supplement.....jadi atau tak bergantung kepada workout kita plak....