Bodybuilding workout routine

Tuesday, March 22, 2011

Gymnasium Dungun

sukacita dimaklumkan...
kami telah membuka sebuah gymnasium di dungun

peta lokasi:
jadi kami menjemput peminat2 gym yang tinggal
di kawasan dungun untuk datang melihat
dan seterusnya menjadi ahli gym kami
dengan yuran serendah rm60 sebulan...
yuran seumur hidup adalah rm40.

so for the first time..kena bayar rm100 la..
then bulan2 bayar rm60 je...
walk-in customer dkenakan caj rm5 per entry
tak kiralah nak main lama mana pun...

suppplement dan minuman turut dijual...

buat masa sekarang..banner/signboard belum siap...
so maybe agak susah nak cari...hehe

kalau ada sebarang pertanyaan, sila hubungi:
azizan 0139075372

2 comments:

  1. dah lme tunggu gym di dungun...at last...blik ni nak try..ari ape bkak??

    ReplyDelete
  2. nak tanya sikit,berat saya dah 80kg,saya main gym dah 3tahun tanpa ambil apa2 supplement. klu saya ambil serious mass atau pun super mass..tapi main ikut seperti main cutting n bukanya main untuk saiz. Boleh ka guna serious or super mass tu? klu main saiz sy akan main yg berat2 n reps kurang..klu main cutt saya akan ambil yg ringan2 tp reps lebih..klu nak beli supplement utk cut agak mahal...klu beli serious mass 12lb banyak n murah...soalannya boleh ka guna protin kandungan tinggi ini utk buat shape??

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda...